pommes partis friet rendang

Onze passie

Sinds 1 februari 2020 zijn wij van start gegaan in het mooie Boxtel. Onze aardappelen zijn zorgvuldig uitgekozen en wordt voor ons op de hand gesneden. Vervolgens bakken wij de friet dagelijks voor, laten we ze rusten (terug koelen) en bakken ze de volgende dag voor je op. Hierdoor krijgt de friet een mooie, krokante laag en behoud je de smaak van de aardappel. De friet bij Pommes Partis smaakt zoals het écht hoort te smaken.

Zoals het hoort

"De friet bij Pommes Partis smaakt zoals het écht hoort te smaken."Stephen Jungerman | Founder

Het team

Stephen

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.

Floor Pommes Partis

Floor

Ik ben Floor, 16 jaar oud en inwerk in de gezelligste friettent van Boxtel! Ik heb daarnaast samen met mijn zusje een bedrijfje. Mijn favoriete snack is een frietje rendang met een mexicano curry! 

Pleun Pommes Partis

Pleun

Haai ik ben Pleun van Ingen, 19 jaar oud en studeer Ondernemingsschap en retailmanagement. Samen met Floor hebben wij ons eigen bedrijfje en ook ik werk in deze leuke friettent. Mijn favoriete bestelling is een rasfrietje oorlog met een mexicano met curry.

Madelaine Pommes Partis

Madeleine

Ik ben Madeleine en in het dagelijks leven studeer ik Technische Verpleegkunde in Eindhoven. Daarnaast werk ik met veel plezier bij Pommes Partis. Het leukste aan dit werk vind ik de klanten die langs komen voor een gezellig praatje en een frietje! Mijn favoriete snack is een vlampijp en mijn favoriete friet is een verse friet stoof. 

Kom jij ons versterken?

Solliciteer direct en wordt een member van ons team.